بعد از جوشکاری شیرهای پلی اتیلن و قبل از تست و تحویل به بهره برداری منطقه ابتدا باید نسبت به اجرای حوضچه شیرهای پلی اتیلن اقدام کنیم. قبلا راجب به اجرای اسپندل و تلسکوپی شیرهای پلی اتیلن صحبت کردیم و در مرحله دوم به زیر سازی حوضچه شیر پلی اتیلن می پردازیم.
زیر سازی حوضچه ها از آن جهت مهم می باشند که باید طی سال های سرویس دهی شبکه گاز و بر اثر فشار های ناشی از رفت و آمد و مسائل طبیعی از جمله آفتاب و روان آب ها مقاومت لازم را داشته باشد و این تنش ها به شیر های پلی اتیلن منتقل نگردد.
مراحل زیرسازی حوضچه شیر پلی اتیلن
سری اسپندل باید از سطح کف چند سانتیمتر پایینتر باشد در صورتیکه بعد از اندازه گیری نیاز به کاهش و یا افزایش ارتفاع بود می توان از قسمت کشویی اسپندل استفاده کرد ولی در بعضی مواقع بعلت موقعیت مکانی اسپندل بیش از حد کوتاه یا بلند می باشد که نیاز به تصحیح دسته می باشد.
ممکن است در بعضی مواقع آب روان ها به درون حوضچه شیر نفوذ کرده و باعث پر شدن آن شوند لذا جهت جلوگیری از ماندگاری آب در حوضچه، در هنگام زیرسازی از لوله محافظ استفاده کرده تا یک استوانه خالی باقیمانده و سپس با ماکادوم یا شن پر میکنیم تا امکان فرونشست آب به زمین باشد.
سپس نسیت به سنگ چینی دور جهت استحکام زیرسازی و عدم فرونشست حوضچه اقدام می کنیم
در انتها لوله محافظ را بیرون می کشیم. مشاهده می کنید که یک استوانه توخالی در وسط ایجاد شده که با شن یا ماکادوم پر می شود.
از اینجا می توانید اجرای اسپندل و تلسکوپی شیر پلی اتیلن را مشاهده کنید.